Ben jij op zoek naar een zwarte cocktailjurk?

Komt er een speciale gelegenheid of feest aan en ben jij hiervoor op zoek naar een mooie zwarte cocktailjurk? We raden je dan aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van Lucasa Fashion. We hebben namelijk een groot aantal jurken voor je klaarstaan, waarbij je er zeker van kunt zijn dat je precies die jurk gaat vinden waar je het beste gevoel bij krijgt. We zoeken een collectie bij elkaar die exclusief is en waarbij je er zeker van kunt zijn dat je jezelf prettig gaat voelen in de jurk die jij straks kiest. We verkopen zwarte cocktailjurken in een groot aantal verschillende stijlen en soorten.

Ook zo’n mooi zwart cocktailjurkje kopen?

We realiseren ons bij Lucasa Fashion terdege dat er heel wat webwinkels te vinden zijn die kleding verkopen. Om het nog maar niet eens te hebben over alle kledingwinkels die je in het straatbeeld terug kunt vinden. Hier zijn uiteraard genoeg verschillende zwarte cocktailjurkjes te vinden. We snappen daarbij ook dat je als webshop extra je best moet doen om op te vallen tussen dit aanbod. Dat je een zwarte cocktailjurk moet verkopen die je klanten niet zomaar in een andere winkel terug gaan vinden. We hebben er dan ook alles aan gedaan om dit bij Lucasa Fashion voor elkaar te krijgen.

Kom die zwarte cocktailjurken eens bij ons passen

Op onze website vind je een handige hulp voor het bepalen van jouw maat. Als je dat mooie zwart cocktailjurkje toch liever eerst een keer komt passen, dan raden wij je aan om een afspraak met ons te maken voor Private Shopping. Je hebt dan de mogelijkheid om bij ons langs te komen en hier alle zwarte cocktailjurkjes te komen passen waar jij je oog op hebt laten vallen. Online bestellen kan natuurlijk ook. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen als je bestelling hoger uitvalt dan 50 euro.

Paris chic

Fashion 1

Ibiza style

Fashion 2

Summer festival

Fashion 3