Omdat de tevredenheid van onze klanten belangrijk voor ons is, doen wij uiteraard ons best om u te helpen bij u retourzending. Bij ons geldt daarom niet tevreden, geld terug.

Voorwaarden/werkwijze retourneren en omruilen:

U heeft het recht om zonder reden en binnen 14 dagen na de dag waarop je alle artikelen van u bestelling hebt ontvangen van de aankoop van een of meerdere artikelen af te zien. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals u ook in een winkel doet.

Wanneer u van een aankoop af wilt zien, dient u dit binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling aan Lucasa Fashion te laten weten. Bij Lucasa Fashion kunt u op de volgende manier u retourzending aanvragen.

    • Online retourformulier: download hier het formulier en retourneer deze per mail.

Bij Lucasa Fashion kunt u artikelen retourneren en ruilen. Wij kunnen alleen hetzelfde item ruilen voor bijvoorbeeld een ander maat of kleur. Indien u de bestelling wilt ruilen voor een ander item, dient u de artikel retour naar ons te sturen en het gewenste item opnieuw te bestellen op onze webshop. Voor het retournerende artikel krijgt u uiteraard het geld teruggestort.

Artikelen kunt alleen retourneren als:

het artikel compleet is; en in de originele staat met aangehechte labels en originele verpakking of andere stevige verpakking.

Voor de eventuele schade of zichtbaar gebruik kunnen wij u aansprakelijk stellen.

Verpak de te retourneren artikelen in de originele verzendmateriaal of ander stevige verpakking. Na de verwerking ontvangt u van ons een mailtje met linkje van My Parcel waarbij u de retourlabel kan printen en kan plakken op de verzenddoos, de retourkosten zijn voor onze rekening. Om het proces makkelijk af te ronden kunt u vanuit huis de retourlabel zelf printen. Als je de bon uitprint, controleer je of de labels nog vast zitten aan de artikelen. Om de artikelen gratis te retourneren bent u verplicht gebruik te maken van onze gratis retourlabel. Artikelen die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geretourneerd. Bij een retourzending via de post storten wij uiterlijk binnen 14 dagen u geld terug. Wanneer u een bestelling retourneert, betaalt u geen  retourkosten. De retourkosten zijn voor rekening van Lucasa Fashion.

Hoe wij de geretourneerde zending terug betalen:

Lucasa Fashion betaalt uiterlijk binnen 14 dagen nadat jij hebt aangegeven van de aankoop af te zien het aankoopbedrag van de artikelen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de bestelling heeft betaald.

Wanneer Lucasa Fashion de artikelen nog niet heeft ontvangen binnen 14 dagen, gaan wij niet over tot terugbetaling. Als de terugbetaling is verwerkt, zult u automatisch een creditfactuur ontvangen op het e-mail adres dat u heeft opgegeven bij de bestelling. Zodra u akkoord gaat met de algemene voorwaarden en de retourvoorwaarden zullen wij uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw aanmelding dat u een artikel wenst te retourneren, de terugbetaling verrichten.

Bestellingen omruilen

Indien u een artikel wilt omruilen binnen 14 dagen na ontvangst is dat uiteraard mogelijk. Let wel op! wij ruilen geen aankopen om voor andere artikelen dan jouw origineel bestelde artikel. Wil je liever een compleet ander artikel ontvangen, dan zal je jouw aankoop retour moeten sturen en deze opnieuw moeten bestellen in de webshop van Lucasa fashion. Wij zullen dan overgaan tot terugbetaling van uw aankoopbedrag. Indien u wilt omruilen, kan dat met het gratis retourlabel die u van ons ontvangt per mail: Stuur u retourzending met ingevulde retourformulier op naar ons retouradres:

Lucasa Fashion

Kerketuinenweg 2-8527

2544 CW Den Haag